Over Square Dranken Nederland B.V.

Toen

De groothandelsactiviteiten van Square Dranken zijn in 1980 gestart. De slijterij bevoorraadt de plaatselijke horeca met wijn en sterke drank. Omdat het bedrijf van oudsher aan een vierkant plein in het centrum van de stad Groningen was gehuisvest, werd de naam omgedoopt in Square Drankendistributeurs en later in Square Dranken Nederland B.V.

Eigenzinnig

Alhoewel het beleveren van de horeca een plaatselijke aangelegenheid blijft, wordt het klantenbestand al snel uitgebreid met slijterijen, drankengroothandels, wijngroothandels, cash & carries, coöperaties en supermarkten door heel Nederland. Square Dranken Nederland B.V. is een onafhankelijke groothandel en kiest in de Nederlandse markt haar eigen weg. Zo zijn er iedere maand eigenzinnige klantenacties waarmee Square scoort op de Nederlandse markt.

Een luchtfoto van het plein waar Square Dranken Nederland B.V. van 1988 tot en met 2012 gevestigd was.

Nu

Inmiddels is Square Dranken Nederland BV uitgegroeid tot een groothandel die zich richt op de Nederlandse markt en de internationale handel. Het pand aan het Jozef Israëlsplein is ingeruild voor een statig herenpand aan het Hereplein in Groningen.

Klik op het team om kennis te maken met onze medewerkers

Voorwaarden

Zo weet u wat u aan ons heeft.

Bekijk de voorwaarden

Klant worden?

Vul het contactformulier in. 

Contact

Bestelling plaatsen?

Ben u al klant bij ons en wilt u een bestelling plaatsen?

Direct bestellen