MOTÖRHEAD

Bij Square Dranken zijn verschillende Motörhead dranken verkrijgbaar. In het menu aan de linkerkant kunt u ook informatie vinden over Iron Maiden bier en Slayer wijn.

Het complete Spirits for Rock assortiment vindt u hier.

Motörhead Whisky


De bandleden van de Britse metal band Motörhead hebben een eigen whisky uitgebracht om het 40-jarige bestaan van de band te vieren.

De Zweedse distilleerderij Mackmyra kreeg de eer deze Motörhead te produceren. Het resultaat is een mooie single malt whisky, die in een gelimiteerde oplage op de markt komt. Een waar verzamelobject voor heavy metal fans. De whisky heeft vijf jaar mogen rijpen in nieuwe Amerikaanse eikenhouten vaten, en daarna nog zes maanden doorgebracht in vaten die werden gebruikt voor Oloroso Sherry. 
De bandleden zijn trots op hun eigen Motörhead whisky en zijn enthousiast over de
bourbon-touch van vanille en karamel. Motörhead whisky belooft een echte headbanger te worden.

 

Motörhead Vodka


Motörhead Vodka is een zeer fijne Zweedse Premium Vodka waarvan het water uit het plaatsje Malmköping, Zweden komt. Deze exclusieve vodka is gedistilleerd uit zuivere speciaal geselecteerd tarwe die in de naburige plaats Sörmland wordt geteeld. Dit maakt deze Vodka tot een premium vodka met fruitige smaaktonen en een hint van noten.

Het bijzondere uiterlijk met zilveren tekst en Motörhead logo maken dit de perfecte Vodka voor hardrockfans.

Motörhead Bastards Lager bier


Dit stoere bier voor hardrockers heeft een maltig karakter en een fruitige smaak met een hint naar citrus. Het is een kwaliteitsbier dat gewaardeerd zal worden door alle rockfans. Dit bier kan prima als borrel gedronken worden, maar doet het voornamelijk goed bij hamburgers, gegrild vlees of vis, pizza en in gezelschap van vrienden.

Land van herkomst: Zweden
Type bier: pils
Inhoud flesje: 330 ml
Alcoholpercentage: 4,7%

Motörhead Wine


De band Motörhead heeft ook interessante Shiraz wijnen uit Australie in het assortiment. 

De Motörhead Shiraz heeft een fruitig aroma met tonen van vanille, zwarte bessen, pruimen, eucalyptus en drop. Het is een volle, ronde wijn met een krachtige afdronk.
Motörhead Shiraz kunt u het best drinken bij gegrild vlees, maar deze wijn doet het ook goed bij pasta en stevige kazen. De serveertemperatuur is rond de 16 - 18 graden Celsius.

De Motörhead Shiraz Rosé is de perfecte gangmaker voor zomer festivals en rockfeestjes. Het is een frisse, volle wijn met fruittonen als framboos en aardbei. Er zijn ook hints van bramen te proeven. Deze Rosé is op zijn best als zij koel geserveerd wordt. Deze wijn kan prima tussendoor gedronken worden, bij de borrel of bij het diner.

Klik hier  voor meer informatie over Spirits for Rock of klik hier om contact met ons op te nemen